Inklapbare content

Wat zijn de voordelen van een aluminium terrasoverkapping ten opzichte van andere materialen?

Aluminium terrasoverkappingen zijn duurzaam, onderhoudsarm, roestbestendig en bieden uitstekende structurele stabiliteit.

Kunnen jullie de terrasoverkappingen en schuifwanden op maat maken?

Ja, wij bieden maatwerkopties voor zowel terrasoverkappingen als glazen schuifwanden, zodat ze perfect passen bij jouw specifieke behoeften en ruimte.

Zijn aluminium terrasoverkappingen geschikt voor alle soorten weer?

Aluminium terrasoverkappingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, maar extreme weersomstandigheden kunnen invloed hebben op de levensduur. Het wordt aanbevolen om extra maatregelen te nemen tijdens bijzonder slecht weer, zoals het inklappen van eventuele zonweringen.

Zijn de glazen schuifwanden bestand tegen extreme weersomstandigheden?

Ja, onze glazen schuifwanden zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief wind en regen.

Welke soorten glas worden gebruikt in jullie schuifwanden?

We gebruiken gehard veiligheidsglas van hoge kwaliteit dat bestand is tegen breuk en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Kan ik de schuifwanden zelf installeren of heb ik professionele hulp nodig?

Het installeren van schuifwanden vereist vaardigheden en ervaring. We raden aan om een professionele installateur in te schakelen voor een veilige en correcte installatie.

Zijn aluminium terrasoverkappingen gemakkelijk te monteren en demonteren?

Aluminium terrasoverkappingen zijn over het algemeen relatief eenvoudig te monteren, vooral in vergelijking met constructies van andere materialen zoals hout. Sommige modellen zijn zelfs ontworpen voor doe-het-zelfmontage met behulp van eenvoudige gereedschappen. Het demonteren van een aluminium terrasoverkapping kan ook mogelijk zijn, maar dit kan variëren afhankelijk van het specifieke ontwerp en de installatiemethode.

Wat is de levensduur van jullie terrasoverkappingen en schuifwanden?

Onze terrasoverkappingen en schuifwanden zijn ontworpen en vervaardigd om een leven lang mee te gaan.

Bieden jullie garantie op jullie producten?

Ja, we bieden garantie op al onze producten. De garantieperiode op alle producten is 5 jaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zijn jullie producten eenvoudig te onderhouden?

Ja, onze terrasoverkappingen en schuifwanden vereisen minimaal onderhoud. Regelmatig schoonmaken met milde zeep en water is meestal voldoende om ze in goede staat te houden.

Zijn jullie producten energie-efficiënt?

Ja, onze terrasoverkappingen en schuifwanden kunnen helpen om de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren door warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer.