Over ons

Gartenzo

Wie zijn wij?

Welkom bij Gartenzo, dé maatwerkspecialist op het gebied van aluminium terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en tuinkamers. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gepassioneerd door het buitenleven en streven we ernaar om jouw buitenruimte om te toveren tot een ware oase van comfort, stijl en functionaliteit.

Bij Gartenzo geloven we dat de buitenruimte een verlengstuk van het huis is, een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar ontspanning centraal staat en waar families samenkomen. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw wensen, behoeften en levensstijl.

Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces, vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. We hechten veel waarde aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, en streven ernaar om elke klant een persoonlijke en professionele service te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een elegant terrasdak om te genieten van lange zomeravonden, een glazen schuifwand om het hele jaar door te genieten van je tuin, of een luxe tuinkamer om een extra leefruimte te creëren, bij Gartenzo ben je aan het juiste adres.

Ontdek de mogelijkheden en laat ons je helpen om jouw buitenruimte te transformeren tot een plek waar je keer op keer van zult genieten. Welkom bij Gartenzo - waar buitenleven begint.

Neem contact op